Skönhetskliniken

Välkommen till vår skönhetsklinik. Vårskönhetsklinik behandlar det mesta inom skönhet, fillers och korrigeringar. På vår skönhetsklinik arbetar legitimerad personal som behandlar områdena fillers och botox. Vårabehandlare är kända för deras specialisering och moderna synsätt på behandlingar inom estetik.
Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser inom områdena fillers Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och resterande skönhetskliniker i Sverige.
Du ska alltid vara tillfreds med ditt besök och vår behandling som du utför på vår skönhetsklinik. Vi vill bli ett toppval för dig som vill välja en klinik i Göteborg inom botox och fillers.EVA Estetik Klinik

Bästa fillers Göteborg
Inom fillers Göteborg finns en mängd olika skönhetskliniker inom Göteborg som har fillers erbjudande, men som inte är certifierade. På vår skönhetsklinik finns specialiserad och certifierad personal som behandlar din önskan om vi ska ge dig de bästa fillers i Göteborg.
I vår fillerbehandling använder våra behandlare Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt på det behandlade området. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillerseller att inte tåla syran i fillers https://gotaklinik.se.
Vi gör allt för att våra certifierade personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Vårt utbud innehåller fillers erbjudande på vår klinik inom varierande områden och behandlar allt inom fillers käklinje, fillers haka, fillers näsa för att nämna några vanliga områden vi behandlar. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads beautyclinics har att erbjuda.

Botox Göteborg pris
Botox varierar i pris. Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox är det olika priser.
Bland utbudet har du möjlighet att göra botox kråksparkar, botox ögonbryn eller botoxkäke för att nämna förslag på områdena som du kan behandla.
Svar på hur mycket det kommer att kosta ges underdin konsultation hos våra behandlare som du träffar innan botoxinjiceringen. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du vill ha behandling med botox, om du gjort botox innan eller om det är första gången fördig. Det är under vår konsultation som våra legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilken behandling med botox som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.

Hur går det till vid en botoxinjektion?
Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din injicering. Därefter har du en kort konsultation tillsammans med din behandlare för att ta dig igenom proceduren, kostnad och för att besvara frågor och funderingar. Även om det är din första behandling eller om du har gjort injicering förut, så ska du känna dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge dig all information om din behandling.
Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdetsstorlek som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en botoxbehandling är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox effekt
Efter att du har gjort din botox är det vanligt att du undrar ”när kommer effekten av botox?” Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på samarbetet är mellan din kropp och botoxen. {För att se full effekt av din botox, så kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Botoxbehandlingen varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling som du gör. Med regelbundna injektioneravbotox, så stärker du ditt behandlade område och det kommer att ge ett resultat som varar längre än vad exempelvis en enda injektion skulle göra.