De Bitcoin koers

P prijs van de Bitcoin is niet een stilstaand iets, p koers fluctueert. P waarde vehicle de Bitcoin hangt af van p vraag en aanbod op een Bitcoin Trade, dit is een virtuele plek waar mensen samenkomen die Bitcoins willen kopen of verkopen. Gezien delaware Bitcoin decentraal is, kan hier 24/7 in gehandeld worden. Het aanbod truck Bitcoins is beperkt tot 21 miljoen stuks, wanneer dit vaste aanbod gecombineerd wordt achieved een stijgende vraag dan zal de prijs truck delaware Bitcoin logischerwijs ook stijgen.
Image result for bitcoin koers
Delaware afgelopen jaren steeg de koers truck de Bitcoin enorm. Terwijl p Bitcoin start 2011 minder dan ééd USD waard was, steeg de waarde in 2015 naar honderden US dollars. Durante ook recentelijk steeg delaware Bitcoin tot explosieve hoogtes, zo steeg delaware waarde op 1 januari 2017 voor het eerst boven de 1.000 USD en kende deze munteenheid een ongekende piek in december 2017 met een waarde truck 19.000 USD. Maar het is niet altijd feest achieved deze CryptoCurrency, delaware koers kent ook scherpe dalingen. Start 2018 verloor p Bitcoin dan ook weer ongeveer 50% van zijn waarde. P Bitcoin koers is erg volatiel, veel volatieler dan p traditionele valuta. Kijk er dus ook zeker niet raar vehicle op als delaware koers per dag met 10% daalt of stijgt. De sleutel tot succes is dat je weet wanneer je moet handelen. En hiervoor is het dus uiterst belangrijk dat je op de hoogte bent van zowel delaware koers als vehicle p externe factoren.

Volg p Bitcoin koers in realtime
P Bitcoin is een decentrale munteenheid, dit betekent dat er niet ééd bitcoin koers bestaat maar dat er meerderen bestaan. Zo heeft elke Bitcoin Trade zijn eigen wisselkoers. Dit maakt het additional belangrijk dat je delaware koers goed in delaware gaten houdt en dat je op delaware hoogte bent vehicle wat er op p meerdere markten gebeurt.

P Bitcoin markt is dus nog vrij onvoorspelbaar. Maar dat betekent ook dat je des te meer kunt verdienen wanneer je des te beter de koers kunt voorspellen. Externe factoren kunnen p koers ontzettend doen fluctueren, een goed voorbeeld hiervan was delaware economische crisis in Griekenland. Tijdens het dieptepunt vehicle p Griekse crisis durante hun mogelijk uittreden uit de Europese Unie in 2015 vond er een ware “run” op deze munteenheid plaats. Grieken kochten vele Bitcoins, wat er voor zorgde dat de prijs per eenheid ook weer steeg. Later kende delaware Bitcoin weer een waardevermindering toen er aangekondigd werd dat Griekenland een speciale regeling bereikt had met p Europese Unie. Zo zie je dus dat politieke, economische maar ook sociale factoren van invloed zijn op delaware Bitcoin koers. Recentelijk zie je iets soortgelijks gebeuren: de Italiaanse economische disaster is bedreigend voor p euro, wat er voor zorgt dat er weer meer vraag is naar delaware Bitcoin waardoor delaware waarde ook stijgt.

Bubbel of goudmijn?
Er zijn traditionele actoren uit de financiële wereld die voor p Bitcoins waarschuwen, de Bitcoin is nu eenmaal onvoorspelbaar. P Bitcoin hype kan een bubbel zijn, maar de waarde zou ook zomaar in no-time verdubbeld kunnen worden durante deze munteenheid zou sterker kunnen worden over p jaren. Deze volatiliteit wordt home sommige specialists namelijk gezien als een beginfase truck deze relatief nieuwe munteenheid. P Bitcoin is nu nog heel klein in vergelijking achieved andere kapitaalmarkten en home p lagere marktwaarde kan er sneller voor koersschommelingen gezorgd worden. Naarmate deze “volwassener” wordt, wordt er ook verwacht dat de volatiliteit afneemt en delaware Bitcoin koers stabieler wordt.

Investeer trim, investeer in tranches
Investeren in Bitcoins is risico’s nemen, maar in principe hoort dat ook bij elk soort investering. Investeer dus slender durante investeer een bedrag waarvan je bereid bent om dat te verliezen. Zo neem je een risico die je ook daadwerkelijk kunt nemen. Bitcoins hebben een vrij hoge prijs, maar laat je hierdoor niet uit het veld slaan. Je kunt namelijk ook minder dan ééd eenheid kopen, zo kun je ook 0,01 of 0,1 Bitcoin kopen. Je kunt dit gewoon laten afhangen van het bedrag dat je wilt én kunt investeren.

Wil je trim investeren? Investeer dan structureel en verdeel je investering over een bepaalde periode. Zet je geld dus niet in ééd keer in, maar verdeel een large bedrag around een periode zodat je iedere week of maand hetzelfde bedrag kunt investeren. Zo verminder je het risico in geval van een waardevermindering en dan je minder afhankelijk van de prijs truck de dag.